Πολιτική Απορήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες του estatenews.gr, το οποίο ανήκει και λειτουργεί από την Spiti.Pro Private Company, σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων.

Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Έχουμε εφαρμόσει εύλογα μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των προσωπικών σας πληροφοριών.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέγετε να μας παρέχετε.

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και άλλες πληροφορίες χρήσης.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό ή τις συναλλαγές σας μαζί μας και να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε διαφημιστικό υλικό ή άλλες επικοινωνίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Αποκάλυψη των πληροφοριών σας

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως επεξεργασία πληρωμών, ανάλυση δεδομένων, παράδοση email, υπηρεσίες φιλοξενίας και εξυπηρέτηση πελατών. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας όπως απαιτείται από το νόμο ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας ή τα δικαιώματα των άλλων.

Αναδημοσίευση περιεχομένου από άλλους ιστότοπους

Ενδέχεται να αναδημοσιεύσουμε περιεχόμενο από άλλους γνωστούς ιστότοπους στον ιστότοπό μας, με άδεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα πιστώσουμε την αρχική πηγή και θα παρέχουμε έναν σύνδεσμο προς το αρχικό άρθρο.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας στοιχείων και να ζητήσετε τη διαγραφή τους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να περιορίσουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο estatenewsgr@gmail.com.